Home » AI

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

WAAROM AI, WAAROM NU?

We zijn getuige van en beleven de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) in een ongekend tempo en schaal. Aangedreven door toenemende hoeveelheden gegevens, voortschrijdende technologische mogelijkheden en de grootschalige acceptatie van verbonden apparaten.

In de komende drie jaar zal het aantal CIO’s dat ten minste investeringen doet in machine learning (ML) bijna verdubbelen tot 64.%*. Bijna 90% van de CIO’s meldt dat een grotere automatisering door AI en ML de nauwkeurigheid en snelheid van hun beslissingen zal verhogen**.

Loop niet achter. Dit is het moment om te kiezen voor een vertrouwde partner en te beginnen met het versnellen van intelligente resultaten met Infinity IT.

Waarom Infinity IT voor kunstmatige intelligentie?

Een gemoderniseerd datacenter is essentieel voor de ondersteuning van AI, maar er zijn uitdagingen bij het bereiken van dit, met name: complexiteit, time-to-value en gebrek aan expertise. Infinity IT biedt oplossingen voor deze uitdagingen met een breed end-to-end portfolio van producten en oplossingen die business intelligence, data analytics en ML-activiteiten mogelijk maken en tegelijkertijd datawetenschappers de tools bieden die ze nodig hebben om te innoveren met data.

Bij Infinity IT begrijpen we dat AI complex en moeilijk te omarmen kan zijn. Ons portfolio maakt het eenvoudig voor jou, door AI rechtstreeks in oplossingen te
integreren, zodat ze intelligent, geautomatiseerd en zelfsturend zijn.

Belicht je kansen met Infinity IT