Home » Over ons » Werken bij

WERKEN BIJ

Het team is onze belangrijkste asset. Teamspirit en laagdrempeligheid vinden we heel belangrijk. De ontspannen sfeer maakt dat iedereen zich comfortabel voelt. Of je nou net komt kijken of al een tijdje bij ons bent. We hebben het gezellig en met al onze kennis en gedrevenheid maken we van ieder project een succes. Samen. Werken bij Infinity IT ook iets voor jou?

ALLE VACATURES

Support engineer

Denk je altijd in oplossingen en heb je een passie voor complexe IT? We zoeken iemand die incidenten kan fixen. Kijk op solliciteer nu voor meer informatie.

SOLLICITEER NU
Backoffice medewerker

Ben jij graag de spin in het web tussen klanten, vendoren, distri’s en je collega’s? Ben je commercieel gedreven en vind je techniek interessant? Bij Infinity IT zoeken we een backoffice medewerker die graag wil doorgroeien en ontwikkelen. Iets voor jou?

SOLLICITEER NU
Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Stuur een mail met je motivatie en een link naar je LinkedIn-profiel naar [email protected].

SOLLICITEER NU
DEV/OPS engineer/manager

Help jij niet alleen met het ontwikkelen, operationeel maken en testen van onze nieuwe IT-systemen en -processen, maar ook met het waarborgen van de veiligheid ervan?

<