Home » Over ons » Werken bij

WERKEN BIJ

Het team is onze belangrijkste asset. Teamspirit en laagdrempeligheid vinden we heel belangrijk. De ontspannen sfeer maakt dat iedereen zich comfortabel voelt. Of je nou net komt kijken of al een tijdje bij ons bent. We hebben het gezellig en met al onze kennis en gedrevenheid maken we van ieder project een succes. Samen. Werken bij Infinity IT ook iets voor jou?

ALLE VACATURES

Meewerkend voorman Managed Services Team m/v

Heb jij de nodige ervaring en vind jij het leuk om in de voorlinie te staan voor het team en de klant? Kijk dan even verder.

SOLLICITEER NU
Managed Services Engineer

Denk je altijd in oplossingen en heb je een passie voor complexe IT? We zoeken iemand die incidenten kan fixen. Kijk op solliciteer nu voor meer informatie.

SOLLICITEER NU
Backoffice medewerker

Ben jij graag de spin in het web tussen klanten, vendoren, distri’s en je collega’s? Ben je commercieel gedreven en vind je techniek interessant? Bij Infinity IT zoeken we een backoffice medewerker die graag wil doorgroeien en ontwikkelen. Iets voor jou?

SOLLICITEER NU
Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Stuur een mail met je motivatie en een link naar je LinkedIn-profiel naar [email protected].

SOLLICITEER NU
DEV/OPS engineer/manager

Help jij niet alleen met het ontwikkelen, operationeel maken en testen van onze nieuwe IT-systemen en -processen, maar ook met het waarborgen van de veiligheid ervan?

SOLLICITEER NU
Senior consultant

Ontwerp je met gemak een complexe IT-infrastructuur waarbij je gebruik maakt van een Hybrid Cloud, lo-no code, gecontainiseerde applicaties en cyber security? Dan zoeken we jou.

SOLLICITEER NU
Projectmanager

Krijg je energie van het samenwerken met verschillende partijen en kun je IT-projecten in goede banen leiden? Dan is Infinity IT het juiste bedrijf voor jou.

SOLLICITEER NU
Inside sales

Ben jij graag de spin in het web tussen klanten, vendoren, distri’s en je collega’s? Ben je commercieel gedreven en vind je techniek interessant? Bij Infinity IT zoeken we een inside sales die graag wil doorgroeien en ontwikkelen. Iets voor jou?

SOLLICITEER NU
Solution engineer

Krijg jij een kick van het opleveren van nieuwe technische omgevingen? Zit projectimplementatie in jouw DNA en geef jij niet op tot alles werkt? Bekijk de vacature voor meer informatie.

SOLLICITEER NU