Home » Innovation playground

INNOVATION
PLAYGROUND

Innovatie drijft ons bij Infinity IT, daarom de Innovation Playground. Dit is ons platform voor kennisdeling middels evenementen, blogs, klantcases en nieuwsberichten. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de IT en houd deze pagina in de gaten. Of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes in je inbox.

MEER
EVENTS

Regelmatig organiseren wij interactieve test-drives, round tables, en seminars in samenwerking met onze partners op diverse topics om slimmer te hosten, beter te beveiligen en/of sneller te bouwen.

> LEES MEER

ONZE
BLOGS

De enige constante is verandering. Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Daarover schrijven wij geregeld blogs, maar we delen ook content van onze partners.

> LEES MEER

MEER
NIEUWS

We staan nooit stil en groeien hard. Daarom delen wij geregeld het laatste nieuwst van onszelf, onze relaties en partners in diverse nieuwsitems. Denk aan product-lanceringen, nominaties, awards en andere mijlpalen.

> LEES MEER

ONZE
KLANTCASES

Onder klantcases kun je de ervaringen van onze gewaardeerde relaties teruglezen. Welke aanleiding was er, welke oplossing is er gekozen en wat is het resultaat? Je leest het in de diverse cases.

> LEES MEER