Home » Oplossingen » Bouw sneller

BOUW SNELLER

Vrijwel iedere organisatie kampt met een veranderende klantvraag, stijgende prijzen, afhankelijkheid van software en een tekort aan personeel. Dan is het fijn als je minder afhankelijk bent van ontwikkelcapaciteit en toch meer uit data kunt halen. Processen kunt optimaliseren en automatiseren én ook nog razendsnel naar de markt kan voor feedback. Bespaar geld, empower medewerkers en geef je digitale transformatie een boost met ons unieke ‘No-Code Innovation Platform’. Laat je verbazen met wat er in een uur mogelijk is en vraag jouw proof of concept aan.

ENTERPRISE LEVEL APPLICATIES
BOUWEN EN ONDERHOUDEN

Of je nu een prototype nodig hebt, een nieuwe applicatie wilt bouwen of legacy systemen wilt moderniseren, het is mogelijk met het No-Code Innovation Platform. Dit unieke No-Code platform stelt non-developers in staat om zelf applicaties te bouwen en onderhouden, ongeacht de omvang of complexiteit. En dat zonder een regel code te hoeven schrijven. Met dit unieke platform bouw je visueel op basis van process-flows. Zo kun je No-Code toepassen voor het bouwen van;

  • Applicaties en core systemen;
  • Back-end, front-end en mobile development;
  • API’s en andere 3rd party integrations.

Is je applicatie klaar? Dan deploy je met een druk op de knop alle elementen naar een staging of live-omgeving. Ook het beheren en uitbouwen van de applicatie kan je eenvoudig zelf.

80%
KOSTENBESPARING

No-Code development stelt iedereen in staat om zelf enterprise-level software te bouwen, te deployen en te onderhouden. Dat scheelt aanzienlijk in de investering en je levert ook nog sneller op. We hebben cases waarbij we 80% besparen op de kosten. En daarnaast is er ook sprake van een grotere ROI.

10X SNELLERE
TIME-TO-MARKET

Bekijk development in real-time en deploy met een druk op de knop. Werken met ons bewezen No-Code platform betekent minimaal 10x sneller opleveren dan bij traditionele wijze van software ontwikkeling. Realiseer nieuwe business ideeën razendsnel om te toetsen in de markt, zonder in te leveren op kwaliteit.