Het slimme ziekenhuis…

Tegenwoordig worden ziekenhuizen steeds vaker geconfronteerd met de uitdaging om productiviteit en efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd de kosten in bedwang te houden. Slimme ziekenhuizen zijn dan ook de toekomst van de patiëntenzorg. Dit zijn ziekenhuizen die gebruik maken van data- en AI-inzichten en hiermee medische professionals de nodige informatie kunnen bieden om betere en snellere zorg mogelijk te maken.

Dell en Nvidia hebben hier uitvoerig onderzoek naar gedaan en de handen ineen geslagen met een slimme en bewezen oplossing. Meer weten? Onze consultants sparren graag over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Als eerste stap adviseren wij het downloaden van de paper van Dell/Nvidia.

AI en Infinity IT
Als bruggenbouwer tussen business en IT helpen wij organisaties graag bij hun uitdagingen op het gebied van Deep Learning, Machine Learning en Artificial Intelligence met innovatieve IT-oplossingen op maat. AI-systemen zijn zo goed of zo slecht als de data die zij aangevoerd krijgen. Door Artificial Intelligence in te zetten zijn bedrijven in staat om beter, sneller en effectiever hun resources in te zetten. AI is daarbij geen doel op zich, maar door de juiste toepassing is het mogelijk om processen te optimaliseren en zo klant- en werknemerstevredenheid te vergroten. Wat de vraag ook is wij zoeken een passende oplossing op d