Infinity IT is trotse sponsor van de Dell Technologies Challengers Thought Leader lunch op 21 november aanstaande. Tijdens het Dell Technologies Forum, van 11:00 tot 13:00 uur, bieden we een ruimte waar we gezamenlijk kunnen lunchen en op verschillende manieren kennis kunnen delen. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van whiteboards, ronde-tafelgesprekken en open mic sessies. De onderwerpen zijn uiteenlopend en variëren van edge computing tot multicloud, van automatisering tot data en van cybersecurity tot DORA en NEN.

Deze sessie is ideaal voor architecten, managers of engineers die graag kennis willen delen en van andere specialisten willen leren.

Let wel, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze sessie. Mis deze kans dan ook niet en schrijf je snel in. Dan zien we je graag tijdens de Thought Leader lunch op het Dell Forum.

Programma
11:00 uur Inloop
11:15 uur Aftrap en kennismaking met het Dell team en de te behandelen onderwerpen
11:45 uur Wisselronde en korte feedbackronde
12:15 uur Tweede wisselronde
13:00 uur Einde

Via de button kom je in de speciale omgeving van Infinity IT waarbij jij je in kunt schrijven voor het Dell Forum en de Challengers Lunch als optie aan kunt vinken. Wij hopen je te zien in de Fabrique in Utrecht.