Ontketen de revolutie van AI in de IT met werelds eerste AI driven netwerk, MIST

Haal meer uit jouw digitale transformatie door AI voor je te laten werken. Bespaar tijd en geld, verbeter de gebruikerservaring en bereik meer uit jouw data met MIST AI voor jouw netwerkinfrastructuur. MIST AI maakt gebruik van een combinatie van kunstmatige intelligentie, machine learning en datawetenschapstechnieken om gebruikerservaringen te optimaliseren en vergemakkelijkt de operatie omtrent wireless access, wired access en SD-WAN.

Van client tot cloud

Gegevens worden opgenomen uit verschillende bronnen, waaronder Juniper Mist Access pointes, switches, sessions smart routers en firewalls voor end-to-end inzicht in gebruikerservaringen. Deze apparaten werken met met MIST AI om gebruikerservaringen van client tot cloud te optimaliseren. Juniper maakt ook gebruik van MIST AI voor de klantondersteuning van de toekomst in de vorm van MARVIS. Dit is een virtuele netwerk assistent die op zoek gaat naar problemen om deze op te lossen. MARVIS biedt het IT team meer inzicht en kan ze begeleiden om issues sneller op te lossen.

Lees meer over Juniper MIST Wi-FI garantie
Lees meer over Juniper MIST Wired garantie
Lees meer over Juniper MIST WAN garantie
Ontdek de virtual network assistent, MARVIS

Boost jouw digitale transformatie met premium analytics

De Juniper Mist Premium Analytics cloudservice biedt netwerkzichtbaarheid en bedrijfsinformatie om jouw digitale transformatietraject te stimuleren. Deze service biedt inzicht in je netwerk, bedrijfsactiviteiten en overwint tegelijkertijd de complexe uitdagingen die gepaard gaan met de grote toestroom van data uit het netwerk en de clients.

Verklein je risico’s

Risicoprofilering aangestuurd door MIST AI brengt netwerksecurity naar de distributed acces network edge. Daarmee is het ook mogelijk om de thuiswerkplek bijvoorbeeld op te nemen. Beoordeel het risico dat gebruikers en IoT apparaten verbonden aan het MIST AI managed wired en wireless oplossingen lopen op basis van endpoint informatie en gedrag. Gecomprimeerde hosts of apparaten worden door de Juniper MIST cloud opgemerkt, zodat IT teams potentiële problemen sneller kunnen lokaliseren en beperken, met een druk op de knop.

Laat je overtuigen…en ontdek het zelf

Kortom, bespaar tijd en geld, verbeter de gebruikerservaring en geef een boost aan jouw digitale transformatie met MIST AI. Een demo aanvragen of eens sparren met een van onze specialisten. Onze collega’s staan voor je klaar om je te helpen bij jouw specifieke situatie.