Optimalisatie in de financiële dienstverlening met behulp van AI

Kunstmatige intelligentie (AI) brengt ingrijpende vooruitgang in de sector van financiële dienstverlening. Het is dan ook van cruciaal belang dat financiële instellingen de mogelijkheden van AI omarmen om bij te dragen aan open finance en toch compliant te blijven. Hoe kan jij als financieel dienstverlener op verantwoorde wijze AI inzetten en de voordelen optimaal benutten, maar ook de bijbehorende risico’s op effectieve manier minimaliseren?

Het AI-Ready Enterprise Platform van Dell Technologies, NVIDIA en VMware biedt end-to-end hardware- en softwareoplossingen die financiële instellingen nodig hebben om IT mee te ontwikkelen met de nieuwe uitdagingen in risicomanagement en toenemende compliance. Meer weten? Onze consultants sparren graag over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Als eerste stap adviseren wij het downloaden van de paper van Dell/Nvidia.