Meet the intern – dalin alskaf

Ken jij onze stagiair Dalin Alskaf al? We stellen haar graag aan je voor.

Deze 21-jarige studente van de Information Security Management (ISM) is druk bezig met het perfectioneren van Infinity IT’s Security Operations Center (SOC). Ze onderzoekt welke facetten erbij komen kijken om onze SOC continue te blijven verbeteren.
Daarnaast voert deze bezige bij ook nog een marktonderzoek uit, en wil ze bij Infinity IT meer kennis opdoen over het bedrijfsleven en haar adviesvaardigheden trainen.

Het werken bij Infinity IT bevalt Dalin goed. Ze voelde zich direct thuis in het team, dat haar direct bij alles en nog wat betrok. Bovendien is de sfeer erg vriendelijk en open. Professioneel – maar toch ook informeel. Voor Dalin een super combinatie!

Ze kan oneindig lezen, reizen, schetsen en naar muziek luisteren. En heeft bovendien een waanzinnig talent voor IT-security en vreemde talen. Zo spreekt ze vloeiend Arabisch, Nederlands en Engels. En daarnaast werkt ze óók nog eens aan haar Frans en Koreaans. Wij zijn onder de indruk!

Oh, en ze geloof sterk in de levensquote: “Opportunities don’t happen. You create them.” van Chris Grosser. En daar staat het team van Infinity IT natuurlijk helemaal achter!

Ontdek het volledige interview

HBO-ICT |Information Security Management (ISM)

De werkzaamheden van Infinity IT sluiten naar mijn ogen perfect aan mijn interesse en studie. Stageopdracht was ook erg interessant. Ik was al geïnteresseerd in het onderwerp (SOC) en wilde er meer over weten en leren. Na mijn eerste sollicitatiegesprek verliet ik het kantoor met veel enthousiasme. Tijdens het gesprek voelde ik ook de fijne sfeer in het bedrijf. Wat ook de reden waarom ik bij Infinity IT stage wilde lopen.

Gedurende mijn stage zal ik alle facetten uitwerken welke komen kijken om Infinity IT verder te professionaliseren van beheer dienstverlening naar een volwaardige Security Operations Center en de kwaliteit daarin waarborgen en alle tijdlijnen definiëren. Daarnaast worden er interne analyses en marktonderzoek uitgevoerd om de markt en de status van het bedrijf te onderzoek.

Tijdens het lopen van mijn stage wil ik mijn kennis op het gebied van Security uitbreiden en kennis opdoen in verschillende vakgebieden. Infinity IT is een bedrijf dat veel mogelijkheden biedt om naast het project dat ik uitvoer ook kennis en ervaring op te doen op verschillende vakgebieden die ook met mijn studie te maken hebben. Daarnaast heb ik als doel om beter leren te communiceren, presenteren, documenteren (met vooral adviesvaardigheden) en het omgaan met verschillende situaties in het bedrijfsleven. Als laatst heb ik als leerdoel van mijn project om mijn kennis uit te breiden en in praktijk toe te passen en daarmee ervaring op te doen. Het ontwerpen van een SOC op basis van huidige en toekomstige ontwikkelen en het opstellen van een projectplan/roadmap voor een SOC.