Meet the intern – dalin alskaf

Ken jij onze stagiair Dalin Alskaf al? We stellen haar graag aan je voor.

Deze 21-jarige studente van de Information Security Management (ISM) is druk bezig met het perfectioneren van Infinity IT’s Security Operations Center (SOC). Ze onderzoekt welke facetten erbij komen kijken om onze SOC continue te blijven verbeteren.
Daarnaast voert deze bezige bij ook nog een marktonderzoek uit, en wil ze bij Infinity IT meer kennis opdoen over het bedrijfsleven en haar adviesvaardigheden trainen.

Het werken bij Infinity IT bevalt Dalin goed. Ze voelde zich direct thuis in het team, dat haar direct bij alles en nog wat betrok. Bovendien is de sfeer erg vriendelijk en open. Professioneel – maar toch ook informeel. Voor Dalin een super combinatie!

Ze kan oneindig lezen, reizen, schetsen en naar muziek luisteren. En heeft bovendien een waanzinnig talent voor IT-security en vreemde talen. Zo spreekt ze vloeiend Arabisch, Nederlands en Engels. En daarnaast werkt ze óók nog eens aan haar Frans en Koreaans. Wij zijn onder de indruk!

Oh, en ze geloof sterk in de levensquote: “Opportunities don’t happen. You create them.” van Chris Grosser. En daar staat het team van Infinity IT natuurlijk helemaal achter!

Ontdek het volledige interview