Infinity it behaalt maar liefst drie certificeringen

In deze uitdagende tijd toch ook nog wat ruimte voor wat goed nieuws.

Normaal gesproken houden we niet zo van stempels, maar voor ISO en NEN certificeringen maken we graag een uitzondering. We zijn daarom blij om mee te delen dat Infinity IT niet één of twee, maar drie certificeringen heeft behaald! En dat is een prestatie om trots op te zijn.

Bewezen kwaliteit

Wij weten natuurlijk dat we goed werk leveren van de hoogste kwaliteit en dat we dat doen op een verantwoordelijke manier. Maar we willen nu ook met de rest van de wereld delen dat wij voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. Dit is met name belangrijk omdat we werken voor gerenommeerde partijen in diverse marktsegmenten, zoals bijvoorbeeld de zorgsector, die hier uiteraard veel waarde aan hechten.

Heel mooi allemaal, maar wat betekent dat nou precies?

– ISO 9001:2015: We gaan op een gestructureerde manier om met kwaliteitsmanagement

– ISO 27001:2017: Onze informatiebeveiligingsprocessen voldoen aan hoge standaardeisen

– NEN 7510:2017: Onze informatiebeveiliging is ook perfect afgestemd voor de zorgsector (zo gaan wij bijv. op een adequate wijze met patiëntgegevens om)

Reden genoeg voor een proost-op-afstand!

Team Infinity IT

Zie ook het persbericht