De Toekomst van Dataopslag is hier

Databases. ERP-data. Analysedata. Clouddata. Officedata. Beeld- en mediadata. Al die typen data stellen verschillende eisen aan de IT-infrastructuur. Bovendien is er een flinke toename aan dataworkloads, zowel in aantal, in diversiteit als in grootte. Om aan die eisen tegemoet te komen, hebben veel organisaties geïnvesteerd in uiteenlopende systemen. Het resultaat: silo’s, die apart van elkaar worden gebruikt en beheerd, met eigen oplossingen voor dataprotectie, replicatie en efficiency.

Deze complexiteit, gecombineerd met de exponentieel groeiende hoeveelheid bedrijfsdata, leidt tot hoge kosten in onderhoud en beheer en vormt bovendien een belemmering voor innovatieve bedrijfsvoering en digitale transformatie. Het datatijdperk en permanent veranderende business-eisen vragen om vereenvoudiging, intelligente automatisering en vooral flexibiliteit van de IT-omgeving. Met dit in het achterhoofd heeft Dell Technologies de Dell EMC PowerStore ontwikkeld.

Dell EMC PowerStore

Dit intelligente en schaalbare midrange hyperconverged opslagsysteem is geschikt voor elk type traditionele en moderne workload, zowel in multi-cloud- als on-premise-omgevingen. PowerStore combineert een data-centrisch ontwerp met intelligente automatisering en een architectuur die zich in inrichting en consumptie volledig aanpast aan gebruikersbehoeften.

Data-centrisch

Het end-to-end NVMe-ontwerp met ondersteuning voor Storage Class Memory (SCM) biedt een extreem hoge performance en kan zowel in storage- als computecapaciteit worden opgeschaald. PowerStore ondersteunt fysieke en virtuele workloads, apps en databases, containers en files en biedt compromisloze efficiency met een gegarandeerde 4:1-datareductie, oplopend tot 20:1, zonder effect op de performance.