Welkom bij het Infinity IT team! Kun je beginnen met iets over jezelf te vertellen?

Aangenaam, ik ben 27 jaar, woon in Den Haag en ik volg de opleiding Business IT & Management aan de Haagse Hogeschool, hier in Zoetermeer.

Dat is simpel: omdat de organisatie innovatief is! Er wordt gewerkt met oplossingen, zoals de (hyper)-Converged infrastructuur die ik niet helemaal ken, en daar wil ik graag meer van leren. Daarnaast kreeg ik al snel door dat de organisatie plat en gezellig is. Ook de ervaringen van andere stagiaires bij Infinity hebben mij enthousiast gemaakt.

De komende 16 weken houd ik mij bezig met het perfectioneren van onze outsourcingstrajecten. Daarnaast wil ik de praktijk beter leren kennen, en hoop ik technische aspecten te vertalen naar business doeleinden en andersom.

Zeer goed: naast de fijne, vertrouwde omgeving heb ik te maken met intelligente, behulpzame en gezellige collega’s! Ik kan veel van ze leren.

Ik hou van wandelen in de natuur, lezen en mijn bijbaan- werk in de horeca op het strand (Scheveningen).

Zeker! If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it” – Albert Einstein

Momenteel ziet de wereld eruit zoals ik 15 jaar geleden dacht dat de wereld er nu uit zou zien: zoals The Jetsons! Robots, smartwatches, 3D/4D, VR, elektrische auto’s…

Over nog eens 25 jaar staan designerbaby’s en AI centraal (zelflerende baby’s, technologische mutaties in DNA…).

Dat klinkt fascinerend, en ik moet meteen aan je favoriete quote denken van Albert Einstein. Nogmaals welkom in het Infinity IT team en heel veel succes met afstuderen!