Infinity it breidt dienstenportfolio fors uit door overname

We zijn blij dat na alle online events het grootste Dell event van het jaar, Dell Technologies Forum, weer fysiek plaatsvindt op dinsdag 6 december vanaf 11:00 uur in DeFabrique in Utrecht. Ook Infinity is aanwezig op het Forum om je bij te praten over alle innovaties en wij lanceren een uniek no-code platform samen met WEM.  Inschrijven is kosteloos via deze link.

Lanceringspresentatie Infinity/WEM innovation platform

Innovatie drijft ons; host slimmer, beveilig beter en bouw sneller. Dat zijn ook de bouwstenen van ons unieke no-code platform. Daarmee bieden wij een uiterst veilige business accelerator! Dit hebben we bewezen met twee verschillende cases in samenwerking met Dell en de overheid. Ontdek de kracht van onze no-code oplossing tijdens de lanceringspresentatie op het Dell Forum en maak direct een afspraak voor een proof of concept. Laat ons je verbazen met wat er in een uur mogelijk is. Maar er is daarnaast nog meer te beleven op het Dell Forum.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van innovatie, check de volledige agenda en de sprekers op de Dell Technologies Forum website en vergeet je niet te registreren.

Na registratie ontvang jij een bevestiging per email, met daarin een ‘add to calendar’ file, waarmee het evenement direct aan je agenda wordt toegevoegd. Zien we jou ook 6 december in Utrecht?

Aanmelden kan via deze link.