Infinity it genomineerd voor de dell technologies partner awards 2020!

Dell Technologies heeft Infinity IT als hoogste nieuwe binnenkomer genomineerd als ‘Storage Partner of the Year’. Hier zijn wij vanzelfsprekend érg trots op! De nominatie toont de waardering en het vertrouwen in onze partnership met Dell aan. Daarnaast geeft het onze klanten de bevestiging dat Infinity IT de kennis en kunde bezit om de Dell Technologies oplossingen succesvol toe te passen.

Kees van Luijk, Dell Channel Director: “Als new-kid-on-the-block in de Dell Technologies partner community heeft Infinity IT gelijk al naam opgebouwd als de Dell Technologies / VMware specialist binnen o.a. de gezondheidzorg.”

Dit is wederom een mooie mijlpaal voor Infinity IT als Platinum Partner van Dell Technologies. Graag willen wij Dell bedanken voor het vertrouwen en deze mooie nominatie!

Over de Dell Technologies Partner Awards

Jaarlijks reikt Dell Technologies awards uit aan partners die het afgelopen jaar uitmuntende prestaties hebben laten zien op het gebied van innovatie, kennisverdieping en daarnaast bovenmatig succesvol zijn geweest met het implementeren van oplossingen op basis van de hard- en software-oplossingen van Dell Technologies.

De afgelopen jaren zijn de awards persoonlijk uitgereikt tijdens het Dell Technologies Forum in Utrecht. Vanwege Covid-19 zal de winnaar dit jaar op donderdag 28 januari via een livestream bekend worden gemaakt.

Wij zitten er vanzelfsprekend al helemaal klaar voor!

Team Infinity IT

#Dell #PartnerAward #Nominatie #LekkerBezig #Win!